Kuljetusliike Alasmaa Oy

Kuljetusliike Alasmaa Oy on  tieliikenteen tavarankuljetuksia hoitava suomalainen perheyhtiö, jolla on toimipisteet Kiukaisissa ja Hauholla.

Miten voimme auttaa sinua kuljetusasioissa?

puh. 0400 723 387

Kahalantie 57, 27420 Panelia as

 

Tietoa yrityksestä

Kuljetusliike Alasmaa Oy on  tieliikenteen tavarankuljetuksia hoitava suomalainen perheyhtiö, jolla on toimipisteet Paneliassa (Eura) ja Hauholla.

Yrityksen historiaa 

Kuljetusliike Alasmaan perustaja Ilkka Alasmaa aloitti autoilun jo 1950-luvulla. Alkuun kyydissä kulki puutavaraa ja turvetta. 

Kuten muuallakin Euroopassa, myös Suomessa dieselmoottori syrjäytti 1950-luvun kuluessa bensiinimoottorin kuorma-autojen voimanlähteenä. Vuonna 1956 Suomessa oli rekisterissä 45 373 kuorma-autoa ja yleisimmät merkit olivat GAZ, Ford, Austin, Bedford ja Chevrolet.

Kuljetusliike Alasmaa tuli aikoinaan tunnetuksi punavalkoisista Vanaja-merkkisistä autoistaan. Nämä autot valmisti Vanajan Autotehdas Oy, joka sijaitsi Vanajan pitäjässä Hämeenlinnan naapurissa.

Vuonna 1960 alkoivat Jaakko-viljankuivureiden kuljetukset eri puolille Suomea. 1990-luvulle tultaessa alkoivat maatalouden kuljetukset sekä konttikuljetukset. Sittemmin valikoimaan ovat tulleet lavetti- ja erikoiskuljetukset.

Yrityksen nykypäivää 

Tänä päivänä Kuljetusliike Alasmaa Oy on tieliikenteen tavarankuljetuksia hoitava suomalainen yhtiö. Perheyrityksessä työskentelee nykyisin jo kolmatta polvea. Kuljetusliike Alasmaa on keskisuuri toimija kuljetusyritysten vertailussa. 

Työntekijöitä Alasmaalla on 10 ja kalustona on 5 täysperävaunuyhdistelmää, 10 puoliperävaunun vetäjää sekä erilaisia perävaunuja 30 kappaletta. Yrityksen liikevaihto on noin 1,5 miljoonaa euroa. 

Yrityksen kotipaikka on Kiukainen ja toimitusjohtajana toimii Mika Alasmaa. Yrityksellä on tukikohdat Paneliassa sekä Hauholla. Kaluston huoltopalvelut ovat Panelian toimipisteessä. 

Yritys kehittää jatkuvasti toimintaansa ja tähtää hallittuun ja järkevään kasvuun. Tämän mahdollistavat pitkäaikaiset asiakassuhteet ja kumppanuudet sekä uudet asiakkaat. Olemme valmiina palvelemaan niin pitkäaikaisia kumppaneitamme kuin uusiakin asiakkaita. 

Kalustoa